Villmarksgensere 2 | Linka Neumann

42.50

Villmarks Gensere 2 , een prachtig boek geschreven door Linka neumann vol met stoere en mooie truipatronen dat geschikt is voor buiten.
Het breigaren Kilcarra Tweed  of lettlopi zal zeer geschikt voor zijn.

 

 

Uitverkocht

Artikelnummer: 2020-VG2 Categorieën: , ,

Beschrijving

Villmarksgensere 2 | Linka Neumann

Taal :Noors

Villmarks Gensere 2 | Linka Neumann ,Een prachtig nieuw boek dat begin september 2020 is uitgekomen.  Het eerste boek Villmarks Gensere was een groot succes geworden en dit 2de boek zal er zeker dezelfde kant op gaan.

 

De Prachtige foto’s zijn opgenomen Noorwegen, dat verwoord haar echte en onderscheidende patronen van Linka Neumann. Haar inspiratie komt door de inheemse volkeren en dor de natuur. Je vind daar de Arctische zomer, Kvitebjørn, Hopi, Suaq en nog veel meer.

Stoere buitentruien en vesten, en accessoires staan in het boek als patroon, maar er staan ook stoere kindertruien en vesten. Alle truien moeten weer en wind kunnen weerstaan. De meeste truien worden dan ook door duurzame wol gebreid. Speciaal voor dit boek komen er een aantal  breipakketen op de site te staan met het originele ijslandse wol Letti lopi. Maar ook de Kilcarra tweed is een goed alternatief.

 

Extra informatie

Titel:

Villsmarks Gensere 2

Schrijfster:

Linka Neumann

Taal:

Noors

Materiaal:

Stevige kaft

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.