Verzending | Retouren

VERZENDEN
De verzending voor de pakketten worden aangeboden door PostNL of door DPD
We streven ernaar om de kosten voor het verzenden te verminderen.
2 strengen  wol zou in de grootste brievenbusdoos kunnen,de labels worden voorzichtig eraf gehaald en het wol wordt zo plat mogelijk in de doos gelegd , 3 of meer strengen worden als pakket verstuurd. Afhalen van uw order kan natuurlijk ook. 

Onze openingstijden zijn:
Vrijdag op afspraak en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.

Mocht de bovenstaande tijden niet uitkomen,dan kunt u mij telefonisch bereiken op dit nummer 06 23282518 ,  het is mogelijk om buiten de bestaande openingstijden uw order op te komen halen.

 

RETOURNEREN
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via francis@liefdevoorwol.nl .
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

RETOUR ZENDING
De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de retourontvangst van de producten wordt het aankoopbedrag minus eventuele door Liefde voor wol gemaakte verzendkosten voor de retourzending overgemaakt op uw bank- of girorekening.

VRAGEN?
Heeft u nog vragen over het retourneren van het product? Neem contact met ons op via EMAIL of telefonisch op 06-23282518

 

Chat openen
1
Hallo daar,
Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag van je.