Over mijzelf

We houden van plezier maken, Motorrijden en we genieten van het leven. KOM MEER TE WETEN OVER MIJ. Als klein meisje mocht ik al achter mijn moeders trap naaimachine zitten om poppen kleertjes te naaien.  Naarmate ik ouder werd, volgde ik een opleiding voor patroontekenen, lingerie op maat en coupeuse, en met deze kennis  maakte ik mijn eigen kleding en lingerie op maat. Had iemand een lingerie set op maat nodig, dan pakte ik mijn liniaal, potlood en papier en tekende alles op maat en naaide het lingerie set naar wens. Best wel intensief voor het maken van een op maat…

We houden van plezier maken, Motorrijden en we genieten van het leven.

KOM MEER TE WETEN OVER MIJ.

Als klein meisje mocht ik al achter mijn moeders trap naaimachine zitten om poppen kleertjes te naaien. 

Naarmate ik ouder werd, volgde ik een opleiding voor patroontekenen, lingerie op maat en coupeuse, en met deze kennis  maakte ik mijn eigen kleding en lingerie op maat. Had iemand een lingerie set op maat nodig, dan pakte ik mijn liniaal, potlood en papier en tekende alles op maat en naaide het lingerie set naar wens. Best wel intensief voor het maken van een op maat gemaakte lingerie set. Heel af en toe maak ik nog wel iets voor mezelf. 

Een aantal jaren geleden had ik mijn brei-haaknaalden weer opgepakt en was weer begonnen met he breien en haken. Er zijn heel veel technieken en/of verbeterde technieken bij gekomen, maar ik merk ook dat er tegenwoordig de traditionele technieken weer worden opgepakt. En zo is het weer gekomen dat ik mijzelf had verdiept in vernieuwde technieken van het breien en haken.

20 jaar geleden kwam er een vacature vrij in het familie bedrijf van mijn man en had een besluit genomen om daar te gaan werken als verantwoordelijke in de  administratie. Tot op heden ben ik nog steeds werkzaam bij HYE. 

 Door deze mooie ervaring  in de administratie kon ik mijn eigen webshop en atelier in 2018  opstarten ” Liefde voor wol”. Daarnaast heb ik nog een onderneming “Borduren op textiel” deze bestaat inmiddels 10 jaar

Motorrijden....Heerlijk uitwaaien

Naast al het werk geniet ik samen met mijn man van het leven. 

Heerlijk uitwaaien op de motor  met vrienden…

Mooie plaatsen bezoeken, met z’n allen eten, drinken (op de motor geen alcohol) en heel veel plezier maken. 

Als we er niet op uit zijn op de motor,dan zijn we graag in en om het huis te vinden samen met onze 2 honden,onderhoud in de tuin, koken,ambachtelijke zeep maken (hobby matig),natuurlijk ook breien  en nog veel meer leuke dingen. Vervelen dat doe ik niet snel. Ik heb meer tijd tekort dan teveel.

Groenten schotel

Geniet van het leven

Genieten van het leven, dat houd bij ons in, “lekker eten “. Vooral uit eigen keuken. Mijn zoveelste hobby is koken. Indisch koken. Heerlijke geuren van kruiden.

 

5/5
We laten ons heel makkelijk afleiden door de dingen die er om ons heen gebeurt .En dat kan frustrerend zijn. Wat willen wij nu eigenlijk. Met Liefde voor wol wil ik jullie graag stimuleren om heel dicht bij jullie zelf te blijven, door te omringen in datgene wat we graag willen doen. Dat zou het breien met mooie garens in prachtige kleuren kunnen zijn, waarvan je de zekerheid hebt, dat het breiwerk mooi en prachtig eruit zal zien. Zo stimuleer je om het beste uit je zelf te halen .Maar dat lukt niet altijd, en daarom wil ik jullie graag helpen om het juiste product met juiste kleur keuze te kiezen en het bijsturen voor het betere breiwerk, zodat je meteen een goed gevoel aan overhoud.
Dus laat je meenemen in de brei artikelen die ik persoonlijk heb geselecteerd om zo mijn Liefde voor Wol te kunnen overdragen naar jullie.Ga je met een goed gevoel naar huis, dan is mijn Missie geslaagd.
Lieve groet Francis Eckhardt
cropped-yarn-ball-needles-309401-1024x888-1.png

Unieke garens

Alles met een Liefde en zorg uitgekozen.

Chat openen
1
Hallo daar,
Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag van je.