Nieuws berichten

Dit is een speciale pagina die ik ga gebruiken voor het dagelijkse, wekelijkse en/of maandelijkse nieuwsberichten. Omdat ik niet goed ben in nieuwsbrieven te schrijven, doordat ik altijd enthousiast ben over de artikelen wat ik nieuw binnenkrijg of aankomt, kan het weleens voorkomen dat ik iedere dag een brief moet gaan schrijven met allerlei nieuws berichten.Ik weet dat het heel vervelend kan zijn om dag in en dag uit een nieuwsbrief te ontvangen en dat het meteen in de prullenmand beland. Om dat te voorkomen zet ik het liever hier op de site, zodat iedereen die maar wil kan lezen. 

Nieuws berichten
29-10-2020

Pirkkalanka garens

Het is helaas niet te doen om de strengen Pirkkalanka te scheiden in 25 en/of 50 grams bollen van te maken.Per vandaag zijn er alleen de originele strengen verkrijgbaar van 100gr-400m.

vest Wiola
Breipakket Noorse trui Hopi Villsmarke gensere 2
27-10-2020

Lettlopi garens

Lettlopi garens heb ik speciaal ingekocht voor deze prachtige   (buiten) modellen uit de boeken van Villsmarks Gensere 1 en 2

Ik heb niet alle kleuren op voorraad, simpel weg geen ruimte meer om deze fop een mooie manier neer te leggen in een kast, maar het is uiteraard bestelbaar. Voor de trui Hopi (zie afbeelding )zijn de hoofdkleuren blauw en groen en is beperkt voorradig. Uiteraard is wel bestelbaar.

25-10-2020

SWW2020 boekjes, Jullie weten dat ik als wederverkoopster toestemming had gekregen om de boekjes naar NL te mogen halen. Daar hebben jullie massaal op gereageerd en een bestelling geplaatst.

“HEEL HARTELIJK DANK”

Helaas Zijn ze nog niet binnen gekomen. Na een paar e-mails te hebben gestuurd kreeg ik afgelopen week een bericht terug,dat ze het afgelopen donderdag ( 22-10-2020) hebben verstuurd, en dat het nog een ruime week zou duren voordat ik ze (eindelijk) mag ontvangen.

Ook ik kijk iedere dag met smart naar de post auto’s en  maar hopen dat ze voor mijn huis stoppen. Ik vraag dan ook nog even geduld te hebben, zodra ik ze heb zal ik me best doen om deze meteen te versturen.

Shetland wool week annual 2020