Nieuws


Voorraad Wollen garens:

Update: 19-04-2020
Omdat de winkel a.s. zaterdag weer opengaat, komt er binnenkort weer een voorraad aanvulling voor het Pirkkalanka wol , want dat was wel effe nodig.

Ook komt er voorraadaanvulling en nieuwe kleuren  bij voor de Jamieson & Smith.
 


Nieuw in het assortiment en binnenkort op de site en winkel:

Datum: 15-04-2020
Van het merk Schoppel-wolle zijn een aantal bollen wol in bestelling: 
Van het merk Schoppel-wolle zijn een aantal bollen wol in bestelling: Admiral Hanf in de kleuren Worwear (blauw gemeleerd) en Red Ochre (roodgemeleerd)
dat uit 67%  scheerwol (Zwitserse oorsprong Patagonië), 23% polyamide (biologisch afbreekbaar), 10% hennep bestaat
De ALB Lino old gold melange en Rosé Melange bestaan uit 85% scheerwol 15% linnen

Moederdag 2020

Datum:08-04-2020
Op de site heb ik specaal aparte pagina aangemaakt speciaal voor moederdag. op deze pagina zijn er diverse leuke creatieve moederdag kado's van ee betaalbare prjs te vinden. Zet je moeder in de wolletjes
Leuke kado's vanaf €10,-  tot hoeveel je maar wilt uitgeven. Extra service: all artikelen kunnen leuk ingepakt worden en uiteraard kan het verstuurd worden.


 


Even een Vooruitblik voor het najaar van 2020:

Datum: 31-03-2020

Via FB had ik aangegeven of er interesse was om de wollen garens van John Arbon Textiles in mijn unieke assortiment op te nemen. Er was aardig op gereageerd.De kleurkaarten zijn te bezichtigen in de winkel en heb als voorbeeld ee npaar strengen ingekocht van de Exmoor zwartbles naturel en de Harvast Hues, zodat het voelbaar,aaibaar zijn en de werkelijke kleuren kun je op de kleurenkaar bekijken. 

 

 


 


 

Alles is uiteraard met Liefde voor wol uitgezocht.