Elke zaterdag

open 10:00-16:00 uur

Oudendijk NH

Slimdijk 11, 1631DB

Tel: +31 623282518

Kilcarra Tweed Gild 4728

Kilcarra Tweed Gild

Een prachtige naturel kleur met donker gekleurde vlekken dat op traditionele wijze erin wordt gesponnen. Geschikt voor zowel hand als machine breien.

 

71.55

Uitverkocht

Kilcarra Tweed Gild 4728

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kilcarra Tweed  Gild 4758

De originele Klicarra tweed Gild , Warm geel. De kleur dat je doet denken aan het traditionele, Tartan Donegal yarns. De Kilcarra Tweed  is een authentiek, kleurrijk garen met een eigentijdse twist. Het Aran-gewicht van dit wollen garen leent zich perfect voor Fair Isle en kleurwerk, bekabeling en andere steekstructuren.

Samenstelling:
De samenstelling is 100% zuiver scheerwol dat voldoet aan alle eisen van een modern garen, maar door zijn grote vlekjes en gesponnen volgens de traditionele wollen gesponnen methode heeft het alle ingrediënten van het traditionele handgemaakte gesponnen Donegal.

Kenmerken:
Het garen komt in kegels binnen, heeft een spinolie geur, voelt iets vettig aan dat komt omdat er nog sporen van spinolie aanwezig is.. Voor de Machine breisters een ideaal product. Voor de handbreisters is het breien met  Kilcarra tweed stug, maar na het wassen is de spinolie helemaal opgelost.

Onderhoud:
Handwas met een beetje wolwasmiddel.