Herroeprecht

 Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via francis@liefdevoorwol.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Garantie

We streven ernaar om goede producten te leveren,maar het kan voorkomen dat een product ondeugdelijk is. Heeft u zo’n product bij Liefde voor wol gekocht,en u kunt aantonen met aankoopbewijs van ons,neem dan contact met ons op. Dan willen we het samen met u oplossen.

Wilt u gebruik maken van Herroeprecht, dan kunt u het onderstaande modelformulier Herroeprecht downloaden. Vul al uw gegevens in en stuur deze samen op met de artikelen die u terug wilt sturen.

Liefde voor wol
Slimdijk 11
1631DB Oudendijk NH
francis@liefdevoorwol.nl
06-23282518
KvKnr: 37152030
BTW nr.: NL001531144B82

Chat openen
1
Hallo daar,
Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag van je.