Francis Eckhardt - Wol met een verhaal

Elke zaterdag

open 10:00-16:00 uur

Oudendijk NH

Slimdijk 11, 1631DB

Bereikbaar op

Tel: 06 232 825 18

Levering

Binnen 2 á 4 dagen

The Annual Issue one

The Annual issue one

5.50

3 op voorraad

The Annual Issue one

The Annual Issue one

The Annual Issue one is een jaarlijks boekje gebaseerd uit het dagelijks leven bij de John Arbon Textiles spinnerij. Alles komt aan bod, zelfs hun oude karaktervolle kat Mr Smok komt in het  boekje voor.
De inhoud van dit grappige uitgave krijg je meer inzicht voor hun liefde voor vintage machines en informatie over al hun luxe garens en vezel top mengsels. Maar ook 4 exclusieve patronen dat speciaal ontworpen zijn voor het breigaren.

De molen is gevestigd in het hart van Noord-Devon, één van de kleinschalige,gespecialiseerde kamgaren molen en spinnerijen die nog in Verenigd Koninkrijk actief zijn. In de loop der jaren heeft John Arbon de machines gered, en opgeknapt met enkele nieuwe toevoegingen geplaatst. Deze worden dagelijks met veel liefde onderhouden, om zo een prachtig kwaliteit garens op de markt te kunnen brengen.

Het allereerste jaarlijkse boekje om een kijkje te kunnen nemen achter de schermen (beter gezegd achter de Molen )  plus alle nuttige product informatie van John Arbon Textiles en zijn team.
heeft de volgende inhoud:

 

Chat openen
1
Hallo daar,
Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag van je.