Retourneren

RETOURNEREN

U kunt u bestelling zonder opgave van redenen binnen 14 dagen ontbinden binnen de zogenaamde "afkoelingsperiode". De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst door of namens de consument, daarna is je bestelling definitief. Dit is wettelijk geregeld in de wet "kopen op afstand" ter bescherming van de consument. 

WILT U UW AANKOOP RETOURNEREN?  

Indien uw aankoop wil retourneren, neemt u aub per EMAIL of telefonisch 06-23282518 contact op met ons op. Geef aan dat u het product wilt retourneren. Retourneer het product, inclusief alle toebehoren en originele aankoopbon, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. 

Stuur het product niet zomaar retour, zonder eerst contact met ons op te nemen. Aangezien uw bestelling daarmee niet is geannuleerd, loopt de facturering in dat geval gewoon door.


RETOUR ZENDING

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de retourontvangst van de producten wordt het aankoopbedrag minus eventuele door Liefde voor wol gemaakte verzendkosten voor de retourzending overgemaakt op uw bank- of girorekening.

 

VRAGEN?

Heeft u nog vragen over het retourneren van het product? Neem contact met ons op via EMAIL of telefonisch op 06-23282518